• ALLTID GRATIS FRAKT OCH RETUR
 • 100 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Sekretesspolicy


  Integritetspolicy

  Orsak vi åtagit oss att skydda din integritet, vår sajt på nätet publicerar denna policy. Vi har skrivit denna integritetspolicy för att förklara våra informationsinsamling och de val du har om hur informationen samlas in och används.

  Uppgifter Samla

  När du väljer att använda vår webbplats, kommer vi att be dig att lämna personlig information, inklusive ditt namn, adress, e-postadress, telefonnummer, personnummer, kontaktuppgifter och annan information som din identitet kan skönjas. Dessutom finns information om din hårdvara och mjukvara som är eller kan samlas in av oss. Denna information kan inkludera utan begränsning din IP-adress, typ av webbläsare, domännamn, acces tid och extern webbadress, men är inte kopplad till dina personuppgifter.

  Information Använd

  Vi kan använda den information som du har angett att skicka e-post eller andra meddelanden om uppdateringar på vår webbplats. Arten och frekvensen av dessa meddelanden kommer att variera beroende på den information vi har om dig.

  Information Share

  Vi avslöjar inte din personliga information till tredje part eller din kombinerad personlig och demografisk information.

  Överensstämmelse Med Lag

  Vi kan ge tillgång till information när lagen kräver att göra så, att samarbeta med polisutredningar eller andra rättsliga förfaranden, för att skydda mot missbruk eller otillåten användning av vår webbplats, för att begränsa vårt juridiska ansvar och skydda våra rättigheter eller för att skydda rättigheter, egendom eller säkerhet besökare i denna webbplats eller allmänheten.

  tillbaka